Skip to main content

Paaszoektocht

Op zoek naar paaseitjes in hartje Gent: doe mee met onze speurtocht!

Het is bijna zover! De paashaas staat op het punt om enkele paaseitjes te verstoppen in het hartje van Gent! Sta je te popelen om deel te nemen aan dit leuke avontuur? Markeer dan zaterdag 30 en zondag 31 maart in je agenda en bereid je voor op een spannende zoektocht voor jong en oud naar verborgen lekkernijen.

We starten zaterdag 30 maart om 11u00. Doorheen de stad zullen er 5 gekleurde eitjes verstopt zijn door onze paashaas. Ook op zondag 31 maart zullen er 5 nieuwe eitjes verstopt worden om 11u00. Om je zoektocht te vergemakkelijken, zullen er enkele handige tips verschijnen op onze socials. Volg onze Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven van deze hints. Deze tips zullen zeker van pas komen!

Als je eenmaal één van de felbegeerde paaseitjes hebt gevonden, wacht er een speciale beloning op je in OOOST. Ruil je gevonden eitje in voor een smakelijk Oost-Vlaams paaspakketje, samengesteld met de lekkerste streekproducten. Een traktatie die je niet wilt missen!

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een unieke paaservaring in Gent. Zet je speurneus op, volg onze socials en maak je klaar voor de speurtocht. We zien je graag op 30 en 31 maart, klaar om de paashaas te slim af te zijn!

Reglement:

Om ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om deel te nemen aan de paaseizoektocht, gelden de volgende wedstrijdregels:

  1. Elke deelnemer mag slechts één paaseitje vinden en inruilen voor een paaspakket. Dit zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de beloningen van de zoektocht.
  2. Het paaspakket moet persoonlijk worden opgehaald in OOOST tijdens het weekend van 30 en 31 maart, tussen 11u00 en 18u00. Het is belangrijk om op tijd te zijn, want pakketten kunnen niet later worden afgehaald.
  3. Gevonden paaseitjes zijn uitsluitend in te ruilen voor het speciale paaspakket en kunnen niet worden ingewisseld voor contanten of andere producten.