Skip to main content

Een nieuw concept voor OOOST!

Sinds kort zijn de deuren van het promotiecentrum OOOST op het Goudenleeuwplein weer open, na een weekje verbouwing. Een opwindend nieuw hoofdstuk, waar het team vol enthousiasme naar uitkijkt. Het nieuwe concept is gericht op het verbeteren van de gehele beleving voor onze klanten. We richten ons voortaan op een boeiende winkelervaring waarbij men de Oost-Vlaamse streekproducten kan voelen, proeven en het verhaal van de producent ontdekken.

Daarnaast introduceren we ook een verfrissend assortiment Oost-Vlaamse tapas en een selectie van heerlijke streekbiertjes en lokale wijnen. Bovendien staat ons nieuwe terras klaar om te genieten van de eerste zonnestralen, waar gasten kunnen genieten van hapjes en drankjes met een prachtig uitzicht.

Groepen tot 50 personen zijn nog steeds welkom via reservatie. We hebben diverse groepsarrangementen samengesteld om aan jullie wensen te voldoen, zodat je samen met vrienden, familie of collega’s kan komen genieten van een onvergetelijke tijd bij OOOST.

We kijken ernaar uit om jullie weer te verwelkomen en samen te proeven van heerlijke Oost-Vlaamse tapas, verfrissende drankjes en een warme sfeer. Onze openingsuren zijn zoals altijd van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 18 uur.

Vragen of meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@ooost.be of via 09/223.23.24

Tot snel!