RESTAURANT

Geniet van streekproducten

Kom van onze lokale producten genieten in ons Promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten op het Goudenleeuwplein. Proef een biertje, geniet van de streeklunch of snoep in de namiddag van een heerlijke verwenkoffie!

Ons restaurant is open van 10 tot 18 uur, van dinsdag tot en met zondag.

Tafeltje reserveren? Geef een seintje via 09 223 23 24 of stuur een mailtje naar info@ooost.be. We sturen je een antwoord ter bevestiging van je reservatie.

Aanraders

Streekgerecht van de week

17

Vegetarisch gerecht

17

Oost-Vlaamse cocktail

9

Keuze uit twee cocktails. Vraag ernaar bij uw ober!

Myriam's mocktail: lekker Oost-Vlaams

8

Vraag ernaar bij uw ober!

Streekgerecht van de week

Week van dinsdag 12 t.e.m. vrijdag 15 september

Kalfsballetjes op wijze van Gentse waterzooi

Weekend van 16 en 17 september

Konijn met Kwakrouge saus, gevulde appelen en aardappelgratin

Week van dinsdag 19 t.e.m. vrijdag 22 september

Vogelnestjes met gehakt van slagerij St.-Pierre, aardappelkroketten, slaatje

Weekend van 23 en 24 september

Varkenshaasje met champignon-biersausje van Pater Lieven, krieltjes, erwtjes en wortelen

Week van dinsdag 26 t.e.m. vrijdag 29 september

Gentse stoverij met Gulden Draakbier, kroketjes en seizoensalade

Weekend van 30 september en 1 oktober

Warme Breydelham met cidersaus Lerouge, broccoligratin en gestoofd witloof

Week van dinsdag 3 t.e.m. vrijdag 6 oktober

Blinde vinken van slagerij St.-Pierre met picklessaus Camp’s, bloemkool en gebakken krieltjes

Weekend van 7 en 8 oktober

Kalkoenstoofpotje met gebakken krieltjes en seizoenslaatje

Week van dinsdag 10 t.e.m. vrijdag 13 oktober

Zoete aardappelpuree met gestoofde witloofblokjes en kipfilet met Breydelspeksausje

Weekend van 14 en 15 oktober

Huisgemaakte vol-au-vent met gebakken krieltjes en seizoenslaatje