RESTAURANT

Geniet van streekproducten

Kom van onze lokale producten genieten in ons Promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten op het Goudenleeuwplein. Proef een biertje, geniet van de streeklunch of snoep in de namiddag van een heerlijke verwenkoffie!

Ons restaurant is open van 10 tot 18 uur, van dinsdag tot en met zondag.

Tafeltje reserveren? Geef een seintje via 09 223 23 24 of stuur een mailtje naar info@ooost.be. We sturen je een antwoord ter bevestiging van je reservatie.

Aanraders

Streekgerecht van de week

16

Vegetarisch gerecht

16

Oost-Vlaamse cocktail

9

Keuze uit twee cocktails. Vraag ernaar bij uw ober!

Myriam's mocktail: lekker Oost-Vlaams

8

Vraag ernaar bij uw ober!

Streekgerecht van de week

Week van dinsdag 7 maart t.e.m. vrijdag 10 maart

Gevulde kipfilet met geitenkaas en zongedroogde tomaten, Gandaham, witte wijnsaus, slaatje en gebakken krieltjes

Weekend van 11 en 12 maart  

Varkenshaasje met rodewijnsaus Dorrebeek, gebakken krieltjes en warme seizoensgroenten

Week van dinsdag 14 maart t.e.m. vrijdag 17 maart

Huisgemaakte hamburger met Hinkelspelkaas en Breydelham, appelmoes van Lerouge en gebakken aardappelpartjes

Weekend van 18 en 19 maart  

Gentse stoverij met seizoenslaatje en gebakken krieltjes

Week van dinsdag 21 maart t.e.m. vrijdag 24 maart

Blinde vink met Camp’s picklessaus, slaatje en gefrituurde aardappelpartjes

Weekend van 25 en 26 maart  

Lentehutsepot van asperges, erwtjes, jonge wortelen en spitskool met kervel en witte pens van Noyen

Week van dinsdag 28 maart t.e.m. vrijdag 31 maart

Fricandon van slagerij St.-Pierre met kriekjes en gebakken aardappelen

Weekend van 1 en 2 april  

Kalkoenstoofpotje met Gulden Draakbier, aardappelgratin en seizoenslaatje