Hét Promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten

  • vormt het unieke decor om te genieten van al het lekkers uit Oost-Vlaanderen. Ontdek onze typische producten: bier, ham, kaas, mosterd, mattentaart, chocolade, jenever, cuberdons,…
  • huist meer dan 50 ambachtelijke streekproducenten onder één dak. Stuk voor stuk ambachtsmensen met veel passie voor het product dat ze maken! We zetten niet enkel hun producten graag in de kijker, maar ook de mensen achter het product leer je bij ons kennen.
  • ligt op een prachtige locatie in hartje Gent. Bij mooi weer is ons terras rechtover de stadshal een rustige en mooie plek om te genieten.
  • is ontstaan in 2002 en is een initiatief van de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen, in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen. Je proeft en degusteert bij ons de lokale specialiteiten en je kan originele geschenkpakketten kopen.
  • is vrij en gratis toegankelijk.

 

Openingsuren

Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 u tot 18 u.

Gesloten op maandag en zondag. Behalve op koopzondagen.

Bestellen via de webshop kan uiteraard elke dag, met verzending op woensdag en vrijdag.

Contact

Frank Muller

Goudenleeuwplein 3
9000 Gent
info@ooost.be
+32 9 223 23 24

Hoe ons bereiken?

OOOST ligt in het historische centrum van Gent, rechtover de stadshal. De musea, historische gebouwen en winkels liggen op wandelafstand.

OOOST ligt in een autovrije zone. Sinds 3 april 2017 is het circulatieplan in Gent van start gegaan. Dit verandert echter weinig aan de bereikbaarheid van het promotiecentrum. Ontdek hieronder alle manieren om tot bij ons te geraken!

Met de auto

Parkeren op wandelafstand is mogelijk in de volgende parkeerzones:
– Zone Korenmarkt: Parking Sint-Michiels & Parking Ramen
– Zone Vrijdagmarkt: Parking Vrijdagmarkt
– Zone Zuid-Reep: Parking Reep & Parking Gent Zuid
– Zone Veldstraat: Parking Kouter & Centerparking

Met het openbaar vervoer

Met de trein naar het station Gent-Sint-Pieters, daarna tram 1 tot aan de Korenmarkt. Of met de trein naar Gent-Dampoort, nadien een rustige wandeling van 15 minuten, of je neemt de bus richting de Korenmarkt.