Functieomschrijving
OOOST, het Promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten zoekt een polyvalent medewerker.
Je kan idealiter ingezet worden als kelner, winkelbediende of kok, samen met de chef. Interesse in deze job? Solliciteer dan nu via e-mail naar info@ooost.be met je cv en motivatiebrief.



Als kelner sta je in voor
-
- een dynamische en vriendelijke bediening
- promotie van en uitleg over streekproducten
- een vlot verloop van de dagelijkse service
- het opdienen en afruimen en de algemene orde en netheid van de zaal en het terras
- nauwgezette kassa-afhandeling (Lightspeed)
Als winkelbediende sta je in voor
-
- een kwalitatieve en vriendelijke bediening
- promotie van en uitleg over de streekproducten
- opmaken van geschenkpakketten met Oost-Vlaamse streekproducten
- algemene orde en netheid van de winkelruimte
- nauwgezette kassa-afhandeling (Lightspeed)
Als kok sta je samen met de chef in voor
-
- het mede creatief uitwerken van gerechten met Oost-Vlaamse streekproducten
- het maken van bestellingen en de controle hierop
- het toepassen van de HACCP reglementering
- het goede verloop van de mise-en-place en de service
Daarnaast heb je een sturende opdracht. Op geregelde tijdstippen jobstudenten en collega’s aansturen om de werking van het promotiecentrum te ondersteunen.
Profiel
-
- Je bent ondernemend, klant- en kwaliteitsgericht.
- Bovendien bezit je organisatietalent, ben je dynamisch en polyvalent.
- Je bent een teamplayer en hebt de capaciteit om leiding te geven aan een klein team.
- Je bent plichtsbewust en stressbestendig.
- Als harde werker weet je van aanpakken en steek je de handen uit de mouwen.
- Je werk getuigt van een goede structuur en organisatie en je bent onberispelijk nauwgezet in de financiële afhandeling.
- Een diploma technisch secundair onderwijs of beroepssecundair onderwijs met een zevende specialisatiejaar “grootkeuken” is een voordeel of beschikken over 3 jaar professionele ervaring in de horeca.
- Talenkennis (Frans-Engels) is een pluspunt.
Jobgerelateerde competenties
-
- Opdienen van gerechten aan tafel, op een bord
- Voedingsmiddelen klaarmaken of opwarmen
Belegde broodjes, hamburgers, … samenstellen en afwerken - Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, …)
- De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, …)
De bestelling opnemen - De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, …)
- Betalingen ontvangen
Persoonsgebonden competenties
-
- Klantgerichtheid
- Samenwerken
- Communiceren
Aanbod
-
- Je werkt in een dynamische organisatie met interessante contacten en een divers klanten publiek.
- Je wordt aangeworven in de functiecategorie 5 van het paritair comité 302 met de bijbehorende salarisschaal, met extra-legale voordelen.
- Het betreft een betrekking in voltijds verband (38 uur per week). Openingsuren zijn dagelijks van 10 tot 18 uur behalve op maandag. De klemtoon ligt op werkuren tijdens opening, afhankelijk van de drukte en boekingen behoort avondwerk ook tot de opdracht.
- Een contract van bepaalde duur voor 3 maanden, nadien verlengbaar naar onbepaalde duur.